Lid Worden

  • Zo word je lid: Wie zich wenst in te schrijven voor de pré-puppyklas kan na de eerste les het lidmaatschap via een inschrijvingsformulier in orde brengen in het clubhuis

    Aan alle andere nieuwe baasjes vragen we om het lidmaatschap te regelen via onderstaande link “vul dan je gegevens in via deze link” . Dan krijg je ook het bericht hoe je je lidgeld kunt betalen. Ter plaatse worden dus geen andere inschrijvingen geregeld.

Promo : nieuwe leden die zich inschrijven met een pup ontvangen een welkomstpakket, gesponsord door 4adogz , dierenspeciaalzaak in Ruiselede

  • Zo blijf je op de hoogte van alles:
    Ga naar onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/HondEnGezel) en vraag bij ‘MEER’ en dan bij ‘GROEPEN’ om lid te mogen worden van onze privé-Facebookgroep. (Daar kun je alleen op als je lid bent.)
    Vergeet niet de lidmaatschapsvragen te beantwoorden!!!!

Overtuigd?
Vul dan je gegevens in via deze link. We nemen daarna contact met je op om je inschrijving te bevestigen. Welkom bij Hond en Gezel vzw!

Het te betalen lidgeld vind je terug in het tabblad Tarieven

TIP: Wist je dat de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming voorzien voor het lidgeld van een sportclub? Ook hondensport komt in aanmerking! Vraag een formulier bij je ziekenfonds.