Puppyklassen

Pré-puppyklas

Bij Hond en Gezel zijn pups van harte welkom vanaf 8 weken. We trainen steeds indoor tot 14 weken. De lesjes zijn kort, afwisselend en we leggen de focus op de connectie tussen baasjes en pups en daarnaast op de fysieke en sociale ontwikkeling van de pups.

Korte leermomenten worden onderbroken met spel en body balance.

Na deze pré -puppycursus kan je gemakkelijk doorgaan naar de diverse sportdisciplines die we aanbieden, nl. gehoorzaamheid, agility en hoopers.

Onder het motto “Vroeg begonnen is half gewonnen” zal je ook in het dagelijks leven merken dat deze speelse training echt goede resultaten geeft.

Meebrengen naar de les: je pup met een gewoon halsbandje en leibandje , favoriete speeltjes, hondensnoepjes en je allerbeste humeur.

Aanspreekpunt puppies: debruyckerpeggy3@gmail.com.


 Puppyklas

Voor pups tussen 14 weken en 6 maanden.
Hier wordt verder uitgediept naar gehoorzaamheid toe: de houdingen, het blijven, het komen naar de baas, de basis voor het apporteren en het spelen met de baas. We maken verder kennis met de toestellen en bouwen zo verder aan het vertrouwen tussen hond en baas.


 Basics agility en hoopers

Ook voor pups tussen 4 maanden en 6 maanden. We werken ook hier verder aan wat de pups leerden in de babyklas, maar we gaan meer focussen op wat nuttig kan zijn in agility en hoopers. Balans, lichaamscoördinatie, snelheid, vertrouwen tussen hond en baas, toestelgewenning, ….

Puppyklas en basics agility en hoopers kunnen gerust gecombineerd worden, want de trainingen gaan op een verschillende dag door.